Talent League

De Talent League is de competitie die zich onder de Premier League plaatsvindt, de top 4 teams maken een kans om te promoveren naar de Premier League en daar op het hoogste niveau te spelen dat de Dutch College League biedt. De wedstrijden worden wekelijks op een maandagavond gespeeld, dit kan online thuis of vanaf een eigen bepaalde locatie. Mocht een avondje op maandag niet lukken, dan is er de mogelijkheid om binnen dezelfde speelweek in te halen.

De competitie duurt uiterlijk tot en met eind juni, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Format Talent League

Wat krijgt de winnaar van de Talent League?

Zoals eerder vermeld is de Talent League een opstap naar de Premier League. Zodoende zal de top 4 van de Talent League een kans maken om te promoveren naar de Premier League en daar te spelen, daarnaast wordt er maarliefst 98.000 Riot Points verdeeld aan de top 4 teams.

Wat zijn de voorwaarde voor het meedoen aan de Talent League? / Wat zijn de eisen van de teamsamenstelling

Iedereen mag meedoen aan de Talent League mits hij / zij aan een universiteit, hogeschool of MBO school in Nederland studeert. Een team mag maximaal 7 spelers (2 subs) hebben, verder moet een spelende line-up bestaan uit minimaal 3 Local Players en maximaal 2 External Players.

Een Local Player wordt gedefinieerd als een speler die in dezelfde stad / gemeente studeert als waar de team zich namens uitkomt.
Een External Player wordt gedefinieerd als een speler die buiten de stad / gemeente studeert dan waarvoor het team uitkomt.

Hoe kan ik mij aanmelden?

De eerste games zullen starten op 7 januari 2019, de inschrijvingen zullen binnenkort starten.#

Ik ben nog steeds op zoek naar een team of heb een incompleet team

Je kan je via LookingForTeam individueel aanmelden om op zoek te gaan naar een team of nieuwe spelers, daarnaast zullen we proberen je ook aan een team te helpen. Je kan ook één van de competitiemanager op Discord aanspreken.