Winnaar DCL Premier League Seizoen 2

Laatst bewerkt: 2017-08-02

NSE Oak is de winnaar van de tweede editie van de Dutch College League Premier League. Ze mochten zich na een bloedstollende finale tegen Dorans Alpha van 5 games uiteindelijk kronen tot winnaars.

NSE Oak heeft hiermee een ticket bemachtigd voor de IeSF in Zuid-Korea.

Gefeliciteerd NSE Oak en wensen hun alvast veel succes in Buhan!

DCL partner DUH organiseert een event

Laatst bewerkt: 2017-07-20

CampZone is looking for volunteers

VUE Hilversum Tribute

Laatst bewerkt: 2017-07-20

De eerste uitzendingen in ons e-Sports House in Rotterdam hebben we gehad! Maar we zijn 1.5 jaar geleden begonnen in Vue Cinemas NL waar we een prachtige tijd hebben gehad waar we met z’n allen trots op mogen zijn.

Vele teams, vele wedstrijden, en vele problemen waar we ook van leren om alles nog beter te maken. Pas 1.5 jaar onderweg, laat de toekomst maar komen!

Premier League verhuist naar e-Sports House

Laatst bewerkt: 2017-07-20

Nadat we zo’n 1.5 jaar geleden zijn begonnen met de Premier Leauge in Vue Cinemas NL, waar we een prachtige tijd hebben gehad, gaan we verhuizen naar de voorheen leegstaande gaskoepels op het Mallegat in Rotterdam-Feijenoord. Hier worden in het eerste e-Sports House in Nederland, een ‘gaming hall’ voor eeSport competities gecombineerd met een eigen studio, de finales van de Dutch College league gespeeld.

De organisatie is in handen van eSports Marketing en Media bureau Gamers First. Opgericht door Wim Noordzij en Joost Roset, en gericht op gamers, eSporters en millenials. Gamers First gaat uit van de communities en bundelt eSports concepten en media formats. Gamers First gaat in het e-Sports House 010, uitbreiden naar meer eSports competities, meer media producties en meer unieke verbindingen met nieuwe partners.  Het e-Sports House 010 zal op den duur een broedplaats voor gamers moeten worden.

Dorans plaatst zich voor International College Cup 2017

Laatst bewerkt: 2017-07-20

Het is ze gelukt! Na een 3-0 sweep heeft Dorans zich geplaatst voor de Qualification Stage van de College Cup Qualifiers.

In de Qualification Stage hebben zij vervolgens Duitsland verslagen en een plek verdiend ‘The 2017 League of Legends International College Cup’ in China, waar zij samen met de Portugal zullen strijden voor Europa!

Wij wensen ze heel veel plezier en succes bij de International College Cup.

2017 League of Legends International College Cup

Laatst bewerkt: 2017-07-20

Op 3 en 4 juni aanstaande nemen 8 universitaire teams het tegen elkaar op in de European University Championship Qualifier. De winnaars van de halve finale vertegenwoordigen Europa in het 2017 LoL International College Cup en strijden om de titel.

International College Cup – facts
De 2017 League of Legends International College Cup is een nieuw internationaal toernooi, georganiseerd door Tencent. Het doel is om een groter en breder internationaal platform te bieden aan studententeams.

Het toernooi wordt midden juli gehouden in China. Deelnemend zijn twaalf teams uit China (2), Europa (2), Noord Amerika (2), Zuid-oost Azië (2), Korea (1), Japan (1), Taiwan (1) en Hong Kong (1). In 4 intense dagen zal gestreden worden om de College Cup.

De top twee teams reizen door naar Taipei, om daar begin augustus een show match te spelen gedurende de 29th Summer Universiade. De Universiade is na de olympische spelen het grootste multi-sport evenement, gericht op Universiteiten.

Deelnemende landen, teams en competitie:
• Nederland: Dorans – Dutch College League
• Frankrijk: Qbyte – Student Gaming Network
• Duitsland: TDR TUHH GamING – University Esport Germany
• Verenigd Koninkrijk: Grey Warwick – National University Esports League
• Ierland: Maynooth University – Irish Collegiate Esports
• Italië: PoliTo Red Team (“Politecnico di Torino”) – University Esports Series
• Portugal: FEUP – Faculdade de Engenharia da Universidade do Porto – E-University League
• Spanje: Thunders UVIGO – OGSeries University

Beleef de Premier League vanaf de eerste rij voor slects €5,20!

Laatst bewerkt: 2017-06-10

Op 5 oktober start de Premier League weer.
Beleef het nu live in Vue Hilversum!

Wekelijks staan er 4 wedstrijden gepland.:

Voor slechts €5,20 kun je de Premier League live bezoeken in Vue Hilversum!
Uiteraard zijn de matches ook live te volgen op www.twitch.tv/dcl.

De Premier League wordt live gespeeld in Vue Hilversum te Langgewenst 20 in Hilversum.

The Dutch League of Legends team: meet Rudo!

Laatst bewerkt: 2017-04-24

We kennen Rudo vooral als captain en jungler van de Dorans. Maar wat doet hij in zijn dagelijks leven? En hoe is hij ooit met League of Legends begonnen? DCL reporters Myrna en Viet zochten de WK-ganger op en maakte een portret van hem.

Wil je ook de afleveringen zien van de andere vijf Dorans? Ga dan naar ons Youtube-kanaal!

The Dutch League of Legends team: meet Harry!

Laatst bewerkt: 2017-04-24

Over ruim een week vertrekken de Dorans richting Jakarta. Na maandenlang trainen is het dan eindelijk tijd voor het IeSF WK!

We kennen Harry vooral als support van de Dorans. Maar wat doet hij in zijn dagelijks leven? En hoe is hij ooit met League of Legends begonnen? DCL reporters Myrna en Viet zochten de WK-ganger op en maakte een portret van hem.

Wil je ook de afleveringen zien van de andere vijf Dorans? Ga dan naar ons Youtube-kanaal!

The Dutch League of Legends team: meet Jasper!

Laatst bewerkt: 2017-04-24

Over ruim een week vertrekken de Dorans richting Jakarta. Na maandenlang trainen is het dan eindelijk tijd voor het IeSF WK!

We kennen Jasper vooral als top laner van de Dorans. Maar wat doet hij in zijn dagelijks leven? En hoe is hij ooit met League of Legends begonnen? DCL reporters Myrna en Viet zochten de WK-ganger op en maakte een portret van hem.

Wil je ook de afleveringen zien van de andere vijf Dorans? Ga dan naar ons Youtube-kanaal!