Wat is de Premier League?

Bij de Premier League spelen wekelijks twaalf topteams live tegen elkaar in Esport House 010 in Rotterdam. Deze wedstrijden worden niet alleen live gespeeld, maar tevens is er ook nog eens een live publiek dat mee kan kijken. Ook wordt de wedstrijden getoond op het bioscoopscherm en wordt het uitgezonden op FoxSports. Om mee te mogen doen met de Premier League moet een plaats worden gewonnen vanuit de Talent League.

Wanneer start de Premier League?

Het nieuwe seizoen van de Premier League gaat woensdag 22 november weer van start!

Wat krijgt de winnaar van de Premier League?

Het winnende team van de Premier League zal Nederland vertegenwoordigen op het leSF WK en zij zullen ook spelen in de University eSports Masters bij het behalen van de playoffs.

Wat zijn de voorwaarde voor het meedoen in de Premier League?

Het is niet mogelijk om je direct in te schrijven voor de Premier League. Om mee te mogen doen aan de Premier League moet een plek worden veroverd vanuit de Talent League of vanuit de Open Qualifier*. Ook moeten alle teams die meedoen aan de Premier League zijn verbonden aan een vereniging.

Hoe meld ik mij aan voor de Premier League?

Zoals hierboven beschreven is het niet mogelijk direct in te schrijven voor de Premier League. Mogelijkheden om deel te nemen aan de Premier League is via de Open Qualifier of Talent League een spot te bemachtigen. Op dit moment is de weg via de Open Qualifier het kortst.

Wat zijn de eisen van de teamsamenstelling

Aantal spelers in team Minimum Local Players  Externals Toegestaan 
1 tot en met 5 spelers 
6 spelers 
7 spelers 
8 spelers 
9 spelers 


Notabene: Een line-up bestaat uit minimaal 3 Local Players en maximaal 2 External Players.