Talent League

De Talent League is de competitie die zich onder de Premier League plaatsvindt, de winnaar van de Talent League maakt kans op promotie naar de Premier League. De wedstrijden worden wekelijks op een maandagavond gespeeld, dit kan online thuis of vanaf een eigen bepaalde locatie. De top teams maken een kans om te promoveren naar de Premier League en daar op het hoogste niveau te spelen dat de Dutch College League biedt.

Wat krijgt de winnaar van de Talent League?

Zoals eerder vermeld is de Talent League een opstap naar de Premier League. Zodoende zal de winnaar van de Talent League een kans maken om te promoveren naar de Premier League en daar te spelen, ook krijgt de winnaar een som Riot Points als prijzengeld.

Wat zijn de voorwaarde voor het meedoen aan de Talent League?

Een team moet bestaan uit minimaal drie spelers die binnen dezelfde gemeente staan ingeschreven bij de onderwijsinstelling. Hoe groter een team, des te meer external spelers toevoegd mag worden aan het team, met een maximum van 4 externals (zie tabel hieronder).

Aantal spelers in team Minimum Local Players  Externals Toegestaan 
1 tot en met 5 spelers 32
6 spelers 42
7 spelers 43
8 spelers 3
9 spelers 4

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kan je als team hier aanmelden.

Je kan je aanmelden tot en met 27 december 2017 en de eerste games zullen starten op 8 januari 2018.

Ik ben nog steeds op zoek naar een team of heb een incompleet team

Je kan je via deze pagina individueel aanmelden om op zoek te gaan naar een team of nieuwe spelers, daarnaast zullen we proberen je ook aan een team te helpen. Je kan ook één van de competitiemanager per mail competitie@dutchcollegeleague.nl of op Discord aanspreken.