Dutch College League

Dutch College League

The Dutch College League – Where talent becomes legend!

Ook achter de schermen kan jij, Talent, bij ons uitgroeien tot een legende en jouw talenten tot legendarische hoogten laten groeien! De DCL produceert haar eigen TV programma’s en online content, beheert haar websites en andere social kanalen en doet haar eigen marketing en communicatie. Dit doen wij in een groot team, dat voor een belangrijk deel draait op super gemotiveerde gamers, meestal studerend en op vrijwillige basis. Binnen het team hebben we op een aantal plekken wat oude rotten, waar ook nog wat van te leren valt, en die geleerd wordt wat gamen is. Ervaring in het vak doe je bij ons op. Je enthousiasme en intrinsieke motivatie neem je zelf mee.

Wij zijn op zoek naar:

Spectator Camera Men/Women

Jij kent League of Legends van binnen uit, spectate de game al langer en bent bekend met OTT en PbP shoutcasters. Je spreekt ook goed Engels, omdat je regelmatig met Riot Games aan de telefoon / mail / skype hangt, omdat wij op de Tournament Realm spelen. Je wil graag in een broadcast team werken, bent onderdeel van de TV crew, en hebt op woensdag de hele dag de tijd. Misschien moet je soms naar college of heb je een toets of practicum, maar dan zijn er weer andere collega’s die dit op kunnen vangen.

Belangstelling: stuur een mail naar werken@dutchcollegeleague.nl

Sound mixer

Je bent gek op alles wat met geluid en techniek te maken heeft. Begrippen als limiters, LUF en db’s zijn je niet geheel vreemd en je hebt wel eens gemixt. Werk je in je vrije tijd bij een radio station? Of doe je wel eens het geluid bij een bandje van je vrienden? Nog beter! En je hoort meestal in muziek alle instrumenten los? Top! Je wil graag in een broadcast team werken, bent onderdeel van de TV crew, en hebt op woensdag de hele dag de tijd. Misschien moet je soms naar College of heb je een toets of practicum, maar dan zijn er weer andere collega’s die dit op kunnen vangen.

Belangstelling: stuur een mail naar werken@dutchcollegeleague.nl

Content producers

Jij kent League of Legends van binnen uit, je vlogt / streamt al langer en je bent best wel behendig met een camera. Ben je al op Twitch of Youtube? Nog beter! En heb je eigen spullen? Top! Je wilt graag in een broadcast team werken, bent onderdeel van de TV crew, en hebt op woensdag de hele dag de tijd. En kan ook makkelijk op andere dagen wat uurtjes vrij maken. Misschien moet je soms naar college of heb je een toets of practicum, maar dan zijn er weer andere collega’s die dit op kunnen vangen.

Belangstelling: stuur een mail naar werken@dutchcollegeleague.nl

Broadcast producers

Jij kent League of Legends van binnen uit, of andere games die competitief gespeeld worden, en je bent van nature een organiserend mens, regelt graag en draagt graag verantwoordelijkheid. Ook ben je niet te beroerd om je handen vuil te maken, en help je graag. Een praktische aanpakker, die ook een technisch inzicht heeft en lekker communiceert. Als dat jou past, ben je op de productie vloer als een vis in het water. ICT kennis is een pre. Dat dan weer wel. En je wilt graag in een broadcast team werken, bent onderdeel van de TV crew, en hebt op woensdag de hele dag de tijd. En soms ook nog op andere dagen. Misschien moet je soms naar college of heb je een toets of practicum, maar dan zijn er weer andere collega’s die dit op kunnen vangen.

Belangstelling: stuur een mail naar werken@dutchcollegeleague.nl

Web / Social editors

Jij kent League of Legends van binnen uit, of andere games die competitief gespeeld worden, en je schrijft vaak, veel en liefst tegelijkertijd op Instagram, FB en Twitter. En anderen in jouw omgeving verbazen zich over jouw mate van self-organised zijn. Een praktische aanpakker, die ook een technisch inzicht heeft en lekker communiceert. Als dat jou past, ben je als een vis in het water. ICT kennis is een pre. Je moet ook wel eens diep in Wordpress zijn, of een JSON feed direct inserten. Uploaden van video’s -daar draai je je hand niet voor om? Misschien moet je soms naar College of heb je een toets of practicum, maar dan zijn er weer andere collega’s die dit op kunnen vangen. Maar meestal heb je op woensdag wel tijd, en kun je dagelijkse updates maken op onze kanalen.

Belangstelling? stuur een mail naar werken@dutchcollegeleague.nl

Casters

Jij kent League of Legends van binnen uit en jij hebt ervaring met shoutcasten van (kleine) toernooien of je streamt wel eens? Ben jij in staat om een andere dimensie te geven aan onze kijkers en hen helemaal mee te nemen in wat er in de game gebeurd. Live verslag uitbrengen van de games is geen probleem voor jou en je vindt het niet eng om op TV te komen. Denk jij dat het casten van League of Legends iets voor jou is, wij zijn namelijk op zoek naar nieuw talent. Word JIJ onze nieuwe League of Legends caster?

Belangstelling? stuur een mail naar werken@dutchcollegeleague.nl

Admin / competitiemanager

Jij kent League of Legends van binnen uit, volgt League of Legends competities zoals EU / NA LCS, LPL, LCK etc of ben je zelf competitief bezig. Wil je een handje helpen om de competitie te leiden, zoals het verwerken van resultaten, line-ups of als contactpersoon functioneren voordat de games van start gaan. Je weet precies hoe de Dutch College League in elkaar zit en je hebt geen probleem om het uit te leggen. Heb je veel ervaring met het meedoen van toernooien of heb je misschien zelf al een competitie georganiseerd, dan is dit misschien iets voor jou. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de competitie met de competitiemanager.

Admintaken Talent League (Online beschikbaar op maandag van 19:45 - 22:30):
- Voorbereiden (stream) games
- Contactpersoon voor deelnemers
- Begeleiden gamen
- Assisteren in geval problemen bij een game (naleven van regels)
- Scores verwerken

Voor de Premier League zijn de taken soortgelijk, alleen deze taken gebeuren zoals jullie weten op locatie (woensdag 17:30 - 22:15):
- Teamspeak
- Helpen met technische issue (muis, keyboard issue)
- Naleven van regels

Uit de groep mensen die de admintaken willen doen, wordt ook 1-2 mensen uitgekozen om competitiemanagement te versterken.
- Uitwerken competitie format
- Reglement
- Laatste woord bij besluit

Belangstelling? stuur een mail naar werken@dutchcollegeleague.nl

Social Media

Je schrijft vaak, veel en liefst tegelijkertijd op Instagram, FB en Twitter. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, creëren en optimaliseren van tekstuele en visuele content op onze social meda en website. Je vindt het ook leuk om nieuwe ideeën te bedenken en te ontwikkelen voor de Dutch College League.

Belangstelling? stuur een mail naar werken@dutchcollegeleague.nl

Content Creator

Jij kent League of Legends van binnen uit en je volgt alle Premier League games en misschien ook ons andere competities. Heb je een vlotte pen en vind je het leuk om artikelen te schrijven over de gespeelde wedstrijden. Heb je de volgende dag of heb je misschien al meteen een verslag klaar liggen na de wedstrijd. Het op de hoogte houden van onze kijkers / deelnemers is niet alleen beperkt tot de Premier League, maar ook de Talent League competitie, UEM games, IeSF games etc.
Belangstelling? stuur een mail naar werken@dutchcollegeleague.nl

Anders?

Denk je dat je op een ander manier bijdrage kan leveren aan de Dutch College League, mail dan je motivatie naar werken@dutchcollegeleague.nl