University Esport Masters (UEM)

De University Esport Masters (UEM) is een internationale League of Legends studentencompetitie.

Wij organiseren een Nederlandse Qualifier en de winnaar mag Nederland representeren op het UEM. Het UEM is georganiseerd door Riot / Tencent, hierdoor verschillen er wat regels t.o.v Dutch College League ( DCL ). Hierdoor maken we gebruik van dezelfde regels voor de Nederlandse Qualifier als UEM. Vorige jaar mochten alleen universiteiten deelnemen, dit jaar mogen naast universiteiten ook hogescholen in Nederland meedoen.

Winnaar:

De winnaar van de Nederlandse Qualifier mag naar Tenerife, dit is van 16 juli t/m 22 juli. De Nummers 1 en 2 van UEM European Series gaan dan verder strijden in China en mogen naar Twitchcon. Vorig jaar mocht Dorans (Radboud Universiteit) namens Nederland uitkomen.

Nederlandse Qualifier UEM

Voor de Nederlandse Qualifier verwachten we dat alle verenigingen zullen meedoen. Per vereniging mag maximaal 1 team per Universiteit / Hogeschool afgevaardigd worden. Verenigingen / teams die momenteel meedoen met de DCL (PL & TL) hebben voorrang om een team af te vaardigen. Ze mogen een lokaal toernooi (of andere methode) organiseren om de beste team te kiezen en af te vaardigen voor de Nederlandse UEM Qualifier.

Speler / substitute: