PUBG Mobile Campus Championship

PUBG Mobile Campus Championship The Netherlands, een hele mond vol, afgekort tot PMCC-NL, is de nieuwe online competitie in de game PUBG Mobile voor studenten aan Nederlandse universiteiten, HBO -en MBO instellingen. In 2020 worden er twee splits gespeeld.

De eerste split start in de week van 13 maart en eindigt begin juni. De tweede split start in de week van 19 oktober 2020 en eindigt in de week van 21 december 2020. Per split zijn er 10 wekelijkse speeldagen. Elke speeldag spelen alle teams 5 wedstrijden.

Een team bestaat uit 4 spelers, en een roster uit maximaal 8 spelers. Er is dit seizoen plaats voor 16 teams. Bij voorkeur vertegenwoordigen deze teams een van de bestaande Nederlandse studenten Esports verenigingen. Ons zijn 10 verenigingen bekend, en daarom reserveren wij 10 plekken voor de al bestaande verenigingen. De 6 overige spots worden verdeeld over de andere studententeams. Mocht je geïnspireerd zijn om een studenten Esports vereniging te starten, dan heeft dat bij de DCL een streepje voor. Nieuw ontstane verenigingen krijgen daarom ook een eigen spot.

De prijzenpot is dit jaar, 2020, € 10.000,- , verdeeld over beide splits. Per split krijgen de nummers 1 t/m 6 respectievelijk 2500€ / 1250€ / 500€ / 375€ / 250€ / 125€. Daarnaast krijgt de winnaar van de eerste split een spot op het PUBG Mobile Club Open EU Fall Split 2020 toernooi, en de winnaar van de tweede split een spot op het PUBG Mobile Club Open EU Spring Split 2021 toernooi, zie ook https://clubopen.pubgmobile.com/standings/gl

Alle speeldagen worden live gecast en gestreamd via Inside Esports.

De Reglementen komen in de aankomende weken, uiterlijk vóór 01 februari 2020, online. Het speelschema zal een week eerder hier te zien zijn.

Schrijf je in vóór of op 17 april 2020 via deze link. Vermeld bij je teamnaam ook de naam van de vereniging waar je voor uit gaat komen. Je roster hoef je pas vóór of op 17 april 2020 door te geven.Teams die zich aanmelden voor de competitie ontvangen ook officiële PUBG-caps, shirts en pennen!

Meer info? Wil jij je graag inschrijven, maar zoek je nog een team? Kijk op de Looking-for-team channel op Discord!" Kijk op het Discord van de DCL of stuur een mail naar pmcc@dutchcollegeleague.nl